Projecte TIC: el món dels animals

Hola a tothom! Com va?

Hui m'agradaria explicar-vos amb detall en que consisteix el nostre projecte TIC: el món dels animals.

Bé, supose que més o menys, si heu llegit les últimes entrades ho sabre. Si no les heu llegit no vos preocupeu, ara vos deixe els enllaços on s'explica: 

- Creant racons!

- Mostrem els nostres videos a classe!

Vos faig un resum de tota manera sobre que tracta el nostre projecte TIC. 

El nostre projecte es basa en la necessitat dels xiquets i xiquetes d'aprendre els conceptes de manera significativa, cosa que abans no passava, només es memoritzava. La nostra idea és que els xiquets puguen tindre experiències en primera persona on es treballen els temes a abordar de classe. Per això, considerem fonamental que el seu aprenentatge siga vivencial.

Per poder fer-ho possible, hem creat un aula on s'ensenyaran el tema dels animals amb diferents racons. Cada racó és un hàbitat, i cadascú conté informació sobre els animals que viuen allí. Això vol dir que si un xiquet està interessat en un animal en concret haurà de visitar el racó corresponent. 

Cada xiquet tindrà el seu clauer amb codis QR amb informació de cada animal, que podran veure als punts lectors de codis QR de cada racó (ordinadors), i les mostrarà imatges amb àudio de l'animal que vulguen. 

A més a més, a cada racó hi haurà un mòbil amb una app de realitat augmentada, que clicant sobre l'animal que vulgan, s'encendrà la camera i es veurà l'animal seleccionat en 3D, com si estiguera en la vida real.

Per últim, podran veure com viuen els animals en primera persona mitjançant un projector que mostra imatges en forma de video en 360º sobre l'animal que vulguen pel seu hàbitat.

Que vos ha paregut? Espere que vos haja agradat!




Ens veiem prompte!😃

Comentaris