Creant racons!

 Hola a tots i a totes! Com va?

El meu equip i jo ja hem fet realitat la nostra idea de projecte TIC! Teniu ganes de veure com ens ha quedat? Doncs, hem pogut fer tot el que voliem, o siga que estem contentíssims amb el resultat.

Ja duiem temps preparant material per poder elaborar els racons, però va ser ahir quan per fi vam quedar tots junts, i vam col·locar tot el material al seu puesto.

La primera cosa que vam fer foren els racons dels hàbitats: el cel, la mar i la selva. Tot fet amb material reciclat i molta il·lusió. El protagonista del cel és l'àguila, i està envoltat pels núvols i altes muntanyes de cartró i paper. A la mar, està el tauró acompanyat per peixos, meduses i corals que s'il·luminen amb llum ultravioleta. I per últim, a la selva, està el lleó i les seues amigues les papallones,  col·locats al voltant d'un gran arbre i bolets.

A cada racó, es pot trobar un ordinador que funciona com a lector de codis QR, on apareix la informació de l'animal que es vol coneixer, i un mòbil amb una app de realitat augmentada, que mostra a l'animal que es trie en 3D.

Després, vam fer el racó del projector, on es poden veure imatges en 360º de com és la vida diaria de l'animal seleccionat. Projectant escenes gravades junt als animals vivint en llibertat.

A continuació, vos deixe algunes imatges, i prompte podreu veure el nostre video de presentació del projecte TIC!



Fins la següent entrada, espere que vos haja agradat!😃


Comentaris

  1. Jo tambè he gaudit molt d'aquest día de treball, hem fet coses molt interessants i crec que el resultat ha valgut la pena.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí! Tot ha eixit tal i com l'imaginàvem.

      Elimina
  2. Una experiència meravellosa i enriquidora. Els racons van quedar molt bé, hi ha molt de treball darrere.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tant el treball com l'esforç, han donat un resultat increible!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada