Ticky comença a descobrir el món de les TIC

Benvinguts i benvingudes, vos presentem a Ticky!

Ticky es una elfa xicoteta que vol dedicarse a saber-ho tot sobre les noves tecnologies i la seua intervenció a les aules de educació infantil.
Gràcies a la assignatura de "Desenvolupament curricular i aules digitals", Ticky podrà coneixer i aplicar tot el que vol aprendre per al seu futur com a docent d'elfets.

  


Acaba de començar el curs, i ja ha fet tota una setmana de classes i ha pogut aprendre varies coses que abans no sabia, com per exemple, crear un blog com aquest! Ha aprés a decorar el fons, la tipografia, introduir imatges, etc., i tot es veu reflexat en aquesta primera entrada. Ja sap com fer estes coses perquè a classe ha visionat un video tutorial que ho explica tot bastant bé.  A continuació, trobareu el video que ha vist Ticky: 



També ha fet un equip de treball, per a fer les diverses pràctiques que haurà de presentar durant aquestes setmanes, els components són Tiana, Tosé i Tana, i està contentíssima de tindre'ls com a companys de equip. La setmana que ve ja començaran una pràctica junts, i Ticky ho està desitjant!



- Cómo Usar Blogger Paso a Paso 2020. (2018, 6 octubre). [Vídeo]. YouTube. Recuperat de: https://www.youtube.com/watch?v=LXxm2_1RVm8&feature=youtu.be 



Comentaris