Comença el nadal!

 Hola a tots i a totes! Teniu ganes de que arribe el nadal?

Doncs ja no queda res! Hui, hem tingut la nostra última classe del quatrimestre, i m'agradaria fer una petita reflexió sobre les classe d'aquests mesos.

Aquesta assignatura m'ha paregut realment interessant, perquè és un fet que les noves tecnologies tenen cada vegada un paper més important, i nosaltres, com futurs i futures docents (encara que jo siga una elfeta), necessitem coneixer-les i valorar-les per fer ús com a eina educativa, i sense cap dubte, durants aquests mesos hem après al respecte.

La situació ha sigut difícil, per no poder anar a classe presencialment, però si que considere que he evolucionat i conegut coses que abans no coneixia sobre aquest món de les TIC. 

La idea del blog va sorgir gràcies a aquesta assignatura, però ara que s'ha terminat no se si contiuaré publicant les meues entrades setmanals. De tota manera, estigueu atents i atentes per si algun dia torne, que ho faré amb les piles ben carregades. 

De moment vaig a centrar-me en disfrutar de les vacances (amb coneixement), i d'estudiar per als examens de gener. Espere que vos vaja tot genial.

Bon nadal! (I fins prompte, segur que tornaré amb alguna entrada més😃)



Comentaris