Societat digital?

Hola a tots i a totes! Com va tot?

Jo tot bé! Aquesta setmana hem treballat a classe el bloc 5 de l'assigntura. De que tracta vos preguntareu. Doncs si heu llegitel títol de l'entrada tindreu una xicoteta pista.💻

Aquest bloc tracta sobre els canvis que s'han produit a la societat amb la incorporació de  les noves tecnologies. Sobretot hem parlat sobre com canviar l'educació introduint les aplicacions i recursos que es poden utilizar hui dia. Els nadius digitals són totes les persones que han nascut amb la tecnologia ja advançada, pel que no és una novetat per a ells, sino una manera més de treballar. 

La nostra tasca com docents és fer que els xiquets aprenguen a utilitzar aquestes incorporacions de manera segura i didàctica. Podem fer ús de videojocs que potenciaran la motivació i les ganes d'aprendre jugants dels més menuts.

Per fer les classes més entretingudes i interactives, Jorge ens ha dit d'utilitzar "menti", una app, en la que podem contestar preguntes per poder seguir la teoria d'una manera diferent. A mi personalment m'ha agradat molt!

Vosaltres sou nadius digitals? Com vos agradaria aprendre? Usant videojocs o amb joguets tradicionals? Vos llig als comentaris! 

Fins prompte!😃



Comentaris