Problemes amb el decorat?


 Hola! Com va tot?

Nosaltres anem de meravella. Començant el projecte TIC que ja vos vaig comentar. Aquesta setmana hem compartit els nostres inicis del projecte amb la resta de la classe i vam evaluar-nos mutuament.

Encara no tenim molt clar com fer el nostre projecte. La idea principal és treballar amb codis QR i crear un aula interactiva, on els xiquets puguen, com ja vos he comentat alguna vegada, però no sabem ben bé com organitzar-ho tot. 

Hui em modificat algunes de les coses que teniem pensades, vaig a contar-vos-les! La nostra idea principal era fer racons, cadascun tractaria sobre un interés: on viuen, que mengen, com viuen i quienes són les seues característiques generals. Tot anava bé, però parlant sobre com anavem a organitzar el decorat de la classe, ens han sorgit dubtes sobre si fer cada racó ambientat en un hàbitat en concret o decorar tots els racons amb un mix d'escenaris. A mi m'agradava l'opció de fer un mix, però no tots estaven d'acord, així que al final farem cada racó d'un hàbitat.

Els racons ja no seran sobre interesos concrets, sino que seran diferents escenaris, i si els xiquets volen aprendre sobre un animal, hauran d'anar al seu hàbitat i passar un codi QR específic amb l'animal i la informació que vulguen aprendre. 

De moment, tenim fins ahi i estem començant amb el marc teòric. Vos seguiré informant. Espere que vos vaja agradant el nostre projecte. 

Fins prompte!😀



Comentaris