Ferramentes per a l'aula!

Hola a tots i a totes! Com va tot?

La setmana passada, vaig explicar-vos el bloc 5 que ens va explicar el nostre professor, i m'ha paregut interesant també el bloc d'aquesta setmana, el bloc 6. Tracta sobre algunes ferramentes que es poden utilitzar a l'aula d'infantil.

Heu escoltat parlar alguna vegada de la realitat virtual? I de la realitat augmentada? No? Doncs ara vos explique en que consisteixen!

La realitat virtual es pot definir com una mena de món creat per ordinador que pareix que existeix de veritat. A aquest món, l'usuari es sentirà com si estiguera en priimera persona en qualsevol lloc, interactuant amb un medi que encara, que no existeix realment, tot serà vivencial perquè eixa persona estarà dins de la realitat virtual.

La realitat augmentada, per altra banda, consisteix en veure el món real a través d'un recurs tecnològic amb informació virtual afegida. Imagineu-vos encenent la camera d'un mòbil, veient la vostra cara, i de sobte, apareix a la pantalla un pardal sobre el vostre cap; això seria un exemple de realitat augmentada. Hui dia s'utilitza molt per a filtres d'instagram o tiktok.

A continuació, vos deixe uns videos per a que pugau entendre millor els conceptes:

          

                                 REALITAT VIRTUAL          //      REALITAT AUGMENTADA

Quina vos pareix més interessant? Vos llig en comentaris!

Fins prompte!😃



- Experiencias educativas con realidad virtual. (2017, 18 junio). [Vídeo]. YouTube. Recuperat de: https://www.youtube.com/watch?v=IysAq_ZSsRc&feature=youtu.be

Realidad Aumentada en educación, formación y entrenamiento | Onirix. (2017, 14 diciembre). [Vídeo]. YouTube. Recuperat de: https://www.youtube.com/watch?v=pVxoIMKzDpc&feature=youtu.be

Comentaris