La nostra WebQuest: Descobrint els animals

Hola a tots i a totes! Com va tot?


Ja hem acabat la nostra WebQuest! Com ja vos he comentat varies vegades, tracta sobre els animals i molta informació interesant sobre ells. 

A la nostra pàgina web educativa haureu de salvar els animals, que estan desapareixent perquè la gent els està oblidant. Si conseguiu coneixer-los bé podreu salvar-los. Ens ajudeu?

Doncs bé, haureu de fer una tasca molt important. Haureu de disfressar-vos i coneixer tot sobre el vostre animal preferit. Però no vos preocupeu si encara no sabeu com començar. També trobareu unes activitats per a aprendre tot bé a a la secció anomenada procés

Per a finalitzar, podreu avaluar com ha anat la missió. Trobareu la autoevaluació i podreu contestar-la sense problema. I, per als profes, hi ha preparada una rúbrica d'avaluació per als xiquets. A més a més, hem deixat unes orientacions per als docents que vulguen treballar la nostra WebQuest a l'aula.

Vos deixe una imatge de l'inici de la pàgina web, que si la cliqueu, un enllaç vos portarà a la pàgina principal d'aquesta web animal. 




Fins prompte!😀

Comentaris