Hem presentat la WebQuest a classe!

Hola a tots i a totes! Com va tot?

Nosaltres acabem de presentar la nostra WebQuest a la resta de la classe! Tot a anat fantàsticament!

A la pròxima entrada vos explicaré detalladament com és la nostra pàgina web educativa. Ara vos contaré com ha anat tot hui.

Com ja vos he comentat, hui ha sigut dia d'exposicions. Nosaltres hem decidit disfressar-nos d'animals, ja que és el tema de la nostra WebQuest. Tosé s'ha disfressat de lleó, Tana s'ha fet un antifaç amb forma de papallona, Tiana s'ha fet un de conill i jo de porquet. Ha sigut molt divertit, i a les nostres companyes de classe i al professor li ha agradat molt la idea de poder vor-nos a través de la pantalla.

Ha començat Tosé disfressat de lleó a explicar un poquet de que tractava la nostra WebQuest i fent una introducció al tràiler de la nostra pàgina web educativa. En aquest tràiler s'explica com funciona tota la pàgina web educativa. El video ha durat uns 5 minuts aproximadament i la idea l'ha entés més o menys bé tota la classe. 

Una vegada finalitzada la part introductoria, explicativa i teòrica, Tana, Tiana i jo, les guies de la pàgina web, hem preparat un joc per a la resta dels companys de classe. Consistia en donar unes dades sobre alguns animals, i ells havien d'endevinar els animals. Tots s'han divertit molt!

A continuació, vos deixe el tràiler que hem projectat a classe per que pugau gaudir-lo vosaltres també!



Fins prompte! 😀

Comentaris