Ticky va a classe


Hola sóc Ticky, i a partir d'ara seré jo qui escriga el blog en primera persona. 

Aquesta setmana, ha sigut la primera que començaven les classes presencials, i jo he hagut d'anar a la facultat a fer les classes d'aquesta assignatura. A classe, només hi erem tres alumnes i el professor. L'únic problema que vam tindre era que, el primer dia, no podiem veure la pantalla del mestre al projector, i continuar la classe era complicat perquè costaven d'entendre les explicacions i no podiem llegir els comentaris dels nostres companys/es al xat de la plataforma online. Però, a la següent classe, tot es va sol·lucionar i vam entendre tot.

Vam començar veient un video sobre què és i com es fa una Web Quest fent servir Google Sites. Mentre els/les companys/es de la docencia online veien el video, el mestre ens va explicar a la pissarra com funcionava aquesta ferramenta de Google als que estaven a l'aula. Després, ens va enviar la nostra primera pràctica en equip (sense contar el blog individual i el projecte de les TIC en grup). Nosaltres no sabiem per on començar.😕

A la següent classe, vam parlar una mica sobre els equips i la Web que estavem fent. A més a més, haviem de veure un video sobre diferents mètodes d'ensenyament online per als xiquets/es i vam contestar unes preguntes. Vam vore un video de la metodologia que s'utilitzava a una escola i van fer un debat i una plutja d'idees sobre maneres d'introduir les TIC al centre. Vam traure moltes conclusions i exemples diferents d'activitats a classe amb les noves tecnologies.

Fins la setmana que ve! Vos espere!😃


Comentaris